istoric

EXPERT MED CENTRUL MEDICAL IRINA SRL - in reorganizare judiciara, in judicial reorganisation, en redressement, cu sediul in Galati, str. Crinului, nr. 23, cod postal 800510, telefon: 0236/930, 0236/316165, fax: 0336/802481, e-mail: office@expert-med.ro,  inregistrata la ORC sub nr. J17/529/1999, avand CUI 12058405.

Va prezentam cateva informatii privitoare la EXPERT MED CENTRUL MEDICAL IRINA SRL, inca de la infintare din 1999, Centrul Medical Irina si-a propus si a reusit castigarea unei cote relevante din piata serviciilor medicale integrate de la nivelul judetului, venind cu o abordare moderna a serviciilor private. De-a lungul celor 19 ani de activitate, am devenit o echipa sudata, multidisciplinara, reprezentata de profesionisti care impartasesc valori comune: orientarea spre client, transparenta si calitatea actului medical, identificarea nevoilor clientului, continua perfectionare, modernizare si dezvoltare, cu finalitate in transformarea intr-un centru medical cu o reputatie serioasa pe piata serviciilor medicale.

 

Centrul Medical Irina este structurat pe mai multe departamente: laboratorul clinic de analize medicale, laborator de radioimagistica medicala si explorari functionale, cabinete de specialitate, departamentul ingrijiri medicale la domiciliu, birouri administrative (achizitii, contabilitate, audit), arhiva. In prezent, EXPERTMED CENTRUL MEDICAL IRINA SRL ofera servicii medicale integrate, toata gama de analize medicale prin laboratorul clinic (hematologie, imunologie, biochimie, serologie, parazitologie, microbiologie, citologie), investigatii radiologice, de osteodensitometrie DEXA, ecografie si eco doppler, explorari functionale de tipul: Ozonoterapie, spirometrie, EEG,  EKG, holter TA, holter EKG, audiometrie precum si cabinete de consultatii cu urmatoarele specialitati: ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica – ginecologie, gastroenterologie (endoscopie, colonoscopie), urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicina generala, medicina de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alegologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, oncologie.

 

Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu specificatiile si procedurile standardizate si legiferate de Ministerul Sanatatii. Politica in domeniul calitatii vizeaza satisfactia clientilor la cel mai bun raport pret-calitate, optimizarea resurselor, cresterea competentei, un bun management intern si respectarea obligatiilor legale. Flexibilitatea firmei in a aborda concomitent mai multe servicii, acordarea de servicii integrate, promptitudinea cu care sunt onorate cerintele clientilor/pacientilor, oferirea si prestarea de servicii competitive, personalizarea pachetelor de servicii, fidelizarea clentilor/pacientilor reprezinta, unele din atuurile firmei noastre.

 

Prin intermediul, caravanei medicale, a dotarilor de care aceasta dispune, a medicilor specialisti si cadrelor sanitare perfectionate, putem spune ca in zona acoperita suntem singurul furnizor de servicii medicale integrate in masura sa acorde inclusiv ingrijirile integrate, concept privind acordarea, managementul si organizarea de servicii medicale specializate cu scopul de a stabili in baza unui diagnostic, tratamentul, ingrijirile, recuperarea/reabilitarea si promovarea starii de sănătate. Caravana medicala (autorulota) de care dispunem (dotata cu A.C., frigider, toaleta proprie, aparatura pentru consultatii, examene și investigatii: Ecograf, EKG, DEXA, Spirometru, Oscilometru, Tensiometru) poate oferi servicii medicale la sediul clientului si prelevare de probe biologice (recolatre de sange, urina, examene bacteriologice).