servicii

EXPERT MED CENTRUL MEDICAL IRINA SRL ofera servicii medicale integrate, toata gama de analize medicale prin laboratorul clinic (hematologie, imunologie, biochimie, serologie, parazitologie, microbiologie, citologie), investigatii radiologice, de osteodensitometrie DEXA, ecografie si eco doppler, explorari functionale de tipul: Ozonoterapie, spirometrie, EEG,  EKG, holter TA, holter EKG, audiometrie precum si cabinete de consultatii cu urmatoarele specialitati: ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica – ginecologie, gastroenterologie (endoscopie, colonoscopie), urologie, interne, ORL, oftalmologie, cardiologie, pediatrie, medicina generala, medicina de familie, neurologie, psihiatrie, endocrinologie, dermatologie, pneumologie, alegologie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, oncologie.

Societatea isi desfasoara activitatea in conformitate cu specificatiile si procedurile standardizate si legiferate de Ministerul Sanatatii.

COMPLETEAZA FORMULARUL DE SATISFACTIE CLIENTI

Contracte case de asigurari de sanatate

EXPERT MED CENTRUL MEDICAL IRINA SRL este in relatii contractuale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate pentru analize de laborator, ecografii, radiografii, DEXA, Diabet Zaharat Nutritie si Boli Metabolice, ingrijiri la domiciliu si cu Casa O.P.S.N.A.J. pentru analize de laborator. Serviciile se acorda gratuit in baza biletelor de trimitere de la medici de familie si specialisti, cu programare.


Lista investigatiilor decontate de CAS

Tracy
SPECIALITATI MEDICALE
Lista specialitati

Descarca lista specialitatilor

Mary
INVESTIGATII MEDICALE
Lista investigatii

Descarca lista investigatiilor

Julia
ANALIZE DE LABORATOR
Lista preturi

Descarca lista de preturi